avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare casa de catre banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare casa de catre banca

Sunt in executare silita de banca ptr. neplata la timp a ratelor, am platit aproape jumatate din restanta si nu mi se pare normal sa nu-mi raspunda la telefon sa aflu ce se intampla mai departe.... E normal?
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 22:23, 17 Noiembrie 2014
Puteti lua legatura cu executorul care a pus in executare titlul executoriu. Sau va deplasati la banca, este in interesul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita credit nevoi personale fara garantie Ionut_C_Iasi Ionut_C_Iasi Buna ziua. In 2007 am contractat 2 credite la aceeasi banca:unul ipotecar in CHF pe numele meu,iar sotia este coplatitor,garant,iar al doilea de nevoi ... (vezi toată discuția)
Executare silita silviadumitrescu silviadumitrescu Buna ziua, imi poate raspunde cineva, va rog, daca este legal sa acorzi dreptul de executare silita in baza unei hotarari care nu este definitiva si ... (vezi toată discuția)
Executare silita adynut adynut Buna ziua vreau sa ma ajutati si pe mine daca se poate intr-o anumita situatie,o situatie disperata as spune.acum cativa ani parintii mei au luat un credit de ... (vezi toată discuția)