buna seara! as avea nevoie de cateva sfaturi de la dvs, sper din suflet sa puteti raspunde acestui mail. va spun pe scurt povestea mea: sunt casatorita din 1989, din aceasta casatorie am 2 copii 25 si 20 de ani. sotul meu in 2004 a plecat la munca in spania. timp de 2 ani, pana in 2006, am tinut legatura cu el prin intermediul telefonului. a contribuit cu bani pt cheltuielile cotidiene ale familiei. din iunie 2006 si pana in prezent nu a mai dat niciun semn, niciun telefon acasa. am aflat ulterior de la niste cunostinte ca are o noua concubina si 2 copii mici. in aceasta situatie as vrea sa intentez eu procesul de divort. vazand ca nu pot lua legatura cu el.... problema este ca sunt in italia impreuna cu ambii copii, lucrez 24/24 ca si ingrijitoare batrani. nu-mi permite timpul sa umblu prin tribunale. cum as putea proceda in cazul acesta? locuiesc in provincia de genova. va multumesc frumos!
Nu puteti sa va contactati rudele din tara, socrii, cumnatii ca sa aflati pe udne e sotul? V-ar costa poate mai putin totul, de aceea va spun...
Daca nu, puteti fi reprezentata in tara de un mandatar, ruda cu dv. sau avocat. Puteti divorta in Romania, dar puteti alege si o alta tara, in functie de cum si unde va e mai usor.
puteti divorta chiar daca nu cunoasteti adresa sotului, in Spania, cu mentiunea ca procesul va dura mai mult . citarea sotului se va face si prin mica publicitate . contactati un avocat pentru lamuriri .
Divort
adela_pacurariu
Buna seara! Sunt casatorita de 4 ani si in momentul de fata traiesc impreuna cu sotul meu in Spania. Din cauza neintelegerilor dintre noi, am decis sa pun ... (vezi toată discuția)