avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie la banca

buna ziua,

am 3 credite la 3 banci, un credit ipotecar pe care mi l-a luat banca prin executare silita, si alte 2 de nevoi personale. m-am angajat de curand, intrebarea mea este: pe cat mi se poate face poprire? am inteles ca o treime, o treime cate fiecare banca sau acea treime se impart la toate 3 banci?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 20:55, 18 Noiembrie 2014
Daca aveti mai multi creditori, suma poprita poate fi de 1/2 din venitul dvs.!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii la banci topolino_2010 topolino_2010 am datori la 3 banci, 2 nevoi personale si 1 credit ipotecar pe care am axecutaare silita, m-am angajat de curand, intrebarea mea este: pe cat la suta mi se ... (vezi toată discuția)
Poprire abuziva din partea bancii raiffeisen bank CristinaS24 CristinaS24 Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati. Sotul meu a avut o firma, a facut liniii de credit pentru care eu am semnat ca si fidejusor. Sotul a decedat, am mostenit ... (vezi toată discuția)
Ma pot executa silit pe o casa ipotecata deja? melania_30 melania_30 Buna seara, debitul meu restant pentru un credit de nevoi personale negarantat este acum de la 35000ron la 65000rom.Firma de recuperari creante mi-a trimis o ... (vezi toată discuția)