avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Vecinul nu vrea sa dea acordul pt functionare cabinet ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Vecinul nu vrea sa dea acordul pt functionare cabinet stomatologic.

Sa va spun necazul meu in urma cu cateva luni am cumparat un ap. pt . cabinet . Inainte de al cumpara am fost si am intrebat toti vecini din bloc inclusiv administratorul daca sunt de acord . Vine si ziua ce mare stransul de semnaturi ce sa vezi toti au dat din bloc( vreau sa imi fac si balcon si aveam nevoie de semnaturile lor) inafara de vecinul din dreapta mea :( . nu vrea sub nici o forma sa discutam desi inainte de a cumpara culmea cu ea am vorbit prima nu vrea bani nu vrea nimic
CE POT FACE IN CAZUL MEU PT DESCHIDEREA CABINETULUI ???????? nu pot sa seschid fara semnatura ei !!! Pot sa o actionez in instanta ?????? mai cunoasteti cazuri care au reusit in instanta???? sau un avocat care a avut de aface cu asa ceva ??????? va rog din suflet sa ma ajutati . VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: alla1975 , utilizator 12:39, 19 Noiembrie 2014
Este propietara aveti ideie cum asi putea avea castig de cauza !!!!:D
Nu cred ca veti avea castig de cauza.Asta din motivele expuse mai sus de CRM2013.Este dreptul respectivei proprietare de a-si asigura linistea.
Dupa parerea mea un proces este pierdere de timp si bani.Nimeni nu o poate obliga sa semneze.
Incercati initial sa ii faceti o oferta in acest sens pe cale amiabila iar daca refuza, si considerati ca neintemeiat, puteti cere instantei sa pronunte o hotarare care sa tina loc de acordul acesteia, dar va trebui sa faceti dovada ca acesta cu rea credinta nu isi da acordul.
Daca veti obtine castig de cauza in instanta veti fi obligat sa ii platiti o sulta care ar putea fi lunara, pe toata perioada cat functioneaza acel cabinet ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz de drept Sarah1212 Sarah1212 As avea rugaminte sa ma ajutati cu privire la o probleme pe care am intampinat-o de curand; pe scurt: am cumparat un apartament la parterul unui bloc de ... (vezi toată discuția)
Deschidere cabinet kinetoterapie parter bloc nicolae80 nicolae80 Buna ziua, Am cumparat un apartament la parterul unui bloc si as vrea sa deschid un cabinet de masaj si kinetoterapie;as fi interesat de ce aprobari am nevoie ... (vezi toată discuția)
Deschidere cabinet stomatologic in bloc de locatari Diana1987 Diana1987 Buna ziua, Vin la dvs cu urmatoarea problema. Un vecin doreste sa isi deschida cabinet stomatologic in blocul de locuinte la parter. Eu stau la etajul 1, ... (vezi toată discuția)