avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transformare post personal contractual
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transformare post personal contractual

Buna ziua,
Un post de consilier personal al Primarului,prevazut in statul de functii,cu studii medii,a fost ocupat de o persoana cu studii superioare.Acum solicita transformarea postului pe studii superioare.Exista temei legal?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Scoaterea unui post la concurs mihaela197 mihaela197 Un post declarat vacant cu studii medii este scos la concurs cu studii superioare .As dori sa stiu daca s-a procedat corect si daca s-a respectat legea ... (vezi toată discuția)
Promovare imposibilă, transfer imposibil maria85maria maria85maria Buna ziua! Am o rugaminte, poate ma ajutati. Situatia e urmatoare: lucrez la primarie, fiind pe post cu studii medii. Am depus cererea pentru promovare pe ... (vezi toată discuția)
Promovare in functie (secretar dactilograf) Sanda67 Sanda67 Buna ziua O persoana incadrata ca secretar - dactilograf (personal contractual) intr-o institutie publica, poate promova in functie ca urmare a absolvirii ... (vezi toată discuția)