avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... (R.N.N.E.C.) - probleme
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

(R.N.N.E.C.) - probleme

Buna seara, cine cunoaste informatii despre utilizarea Registrul Naţional Notarial de Evidenţă a Creditorilor Persoane Fizice şi a Opoziţiilor la Efectuarea Partajului Succesoral (R.N.N.E.C.) de catre notarii publici?
As vrea sa stiu la intocmirea caror acte verifica notarii o persoana daca are vreo creanta in acest registru.
Dupa denumire inteleg ca numai la partajul succesoral. Dvs. ce ziceti poate chema notarul creditorii unei persoane (aflate in executare silita) si la un partaj voluntar intre doi coproprietari? adica are vreo obligatie sa faca verificari in acest registru?

Alte discuții în legătură

Inscriere în rnnec quiras quiras Care este procedura pentru înscrierea în Registrul Naţional Notarial de Evidenţă a Creditorilor Persoane Fizice şi a Opoziţiilor la Efectuarea ... (vezi toată discuția)
Succesiune deschisa fara un mostenitor care a acceptat-o la notar? Borsec Borsec Vreau sa va rog sa ma ajutati in legatura cu o informatie legata de deschiderea succesiunii. Vreau sa stiu daca o persoana care a acceptat la notar o ... (vezi toată discuția)
Mostenire kadewe kadewe Buna ziua! Aveti amabilitatea sa ma lamuriti in urmatoarea problema: Dupa moartea parintilor 2 frati mostenitori au facut actele si au obtinut certificatele ... (vezi toată discuția)