avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ordin judecătoresc!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ordin judecătoresc!

Bună ziua! Acum câteva zile am auzit ca se vor da în decembrie reesalonat toate sumele pentru persoanele care au câștigat procesele cu statu! Îmi puteți spune dacă sa dat ordinu etc! Mulțumesc și aștept răspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:35, 20 Noiembrie 2014
Nu este vorba despre nicun ordin judecatoresc.vEste vorba doar despre o discutie televizata cu ministrul muncii care inca nu este materializata intr-un act normativ.
Da știu asta! Ma gândeam ca sa concretizat ceva!
Pana in prezent nu s-a emis vreun act normativ in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

H.g.977/22.08.2003-sau, cum se pot lua banii din buzunar, legal Smart Contab Expert S.R.L. Smart Contab Expert S.R.L. Pana la urma, platim sau nu platim taxa radio in baza unei hartii primite prin posta (notificare), fara valoare, din punctul meu de vedere?Stiu ca s-a mai ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie 2011 seby tf seby tf Buna ziua,am vazut noua lege pentru indemnizatie si am observat ca mamele care vor naste cu 1 ianuarie 2011 vor beneficia de 1 an indemnizatie.Eu am nascut pe ... (vezi toată discuția)
Logica în judecare angelescudum_TM angelescudum_TM Judecata (individului, instaţei, acţiunii, et.), este capacitatea de înţelegere a unei anume situaţii, folosind logica, pentru emiterea unei concluzii ... (vezi toată discuția)