ami-tolo 
	    	Utilizator

ami-tolo 
	    	Utilizator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 chitzul	                   

Dupa decesul fostului meu sot am inteles ca ultima lui sotie a obtinut certificatul de mostenitor. In timpul casatoriei noastre am cumparat un apartament care ... (vezi toată discuția)
	                    chitzul	                   

Dupa decesul fostului meu sot am inteles ca ultima lui sotie a obtinut certificatul de mostenitor. In timpul casatoriei noastre am cumparat un apartament care ... (vezi toată discuția)

matican	                   

Sotia poate sa baga divortul fara mine ? 
Eu vreau sa pastrez apartamentul si trebuie sa ii dau banii, partea ei , dar am nevoie de timp ca sa fac rost de ei! ... (vezi toată discuția)
	                    matican	                   

Sotia poate sa baga divortul fara mine ? 
Eu vreau sa pastrez apartamentul si trebuie sa ii dau banii, partea ei , dar am nevoie de timp ca sa fac rost de ei! ... (vezi toată discuția)

narcis2	                   

Dupa divort, se pot face acte de donatie pt apartament pe numele copilului minor(15 ani)?  (vezi toată discuția)
	                    narcis2	                   

Dupa divort, se pot face acte de donatie pt apartament pe numele copilului minor(15 ani)?  (vezi toată discuția)