avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire
Discuție deschisă în Executare silită

poprire

Buna ziua ,
As dori sa stiu daca o salariata care are poprire pe salariu 30% si primeste si bani de la hotarari judecatoresti (profesor) trebuie sa i se retina proportional poprirea si din aceste hotarari.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: cristi111us , utilizator 10:59, 21 Noiembrie 2014
In cazul in care hotararile judecatoresti la care ati facut trimitere se refera tot la drepturi salariale (castigate in instanta), in opinia mea raspunsul este afirmativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu Adrian_Y Adrian_Y Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o opinie referitoare la urmatoarea situatie: In urma cu un an mi s-a instituit o poprire pe salariu (30%). Aceasta ... (vezi toată discuția)
Poprire pe stat achitata independent de catre salariat dni1967 dni1967 Buna ziua, am un salariat care isi achita poprirea independent, direct la banca, in contul executorului, inainte de plata salariilor. Banii i se retin pe ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu c_andreea c_andreea Buna ziua, Spuneti-mi va rog daca in urma unei hotariri judecatoresti de executare silita se trece si la poprirea salariului chiar daca nu este pe card, si ... (vezi toată discuția)