Sotia a introdus o cerere , actiune de divort dupa 35 de ani de casatorie ( fara copii ) . Nu cunosc continutul - motivul cererii de divort , nu am primit nici o citatie , nu am semnat pentru primirea citatiei , nu am gasit nici macar afisat . Sotia mi-a comunicat verbal data si ora primului termen de judecata . In aceasta situatie sunt obligat sa ma prezint in instanta ? Cum procedez ?
Raspunsul este conditionat de interesul dvs
Pentru clarificare ,puteti intra pe site-ul instantei si observati daca exista sau nu cauza la data comunicata de sotie
Va angajati un av care sa faca aceste demersuri pt dvs sau.cautati pe site-ul instantei respective dupa numele dvs sau numele sotului,daca nu gasiti mergeti la arhiva si cereti informatii.
Sotia mi-a comunicat termenul acum 3 ore , inainte sa postez aceasta intrebare . Termenul este pe data de Luni 24.11.2014 ora 08,30 . Este imposibil sa studiez dosarul la arhiva .
Va duceti luni la termen la prima ora,luati dosarul inainte sa intre judecatorul,va uitati la ce adresa ati fost citat,vedeti daca este procedura sau lipsa de procedura cu dvs si in functie de asta obtineti sau nu un tr.Este posibil ca sotia sa va fi ascuns citatia,este posibil sa fie o lipsa de procedura cu dvs sunt multe aspecte pe care un justitiabil nu le cunoaste,acesta era motivul pt a angaja un av.
Divort
gross405
Buna seara!
Sotia prin intermediul unui avocat a depus cerere de divort, ma anuntat telefonic ca procesular fi in data de 07.04.2011, eu neprimind nici o ... (vezi toată discuția)