avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dobanda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dobanda

Bana ziua,in urma unei hotariri judecstoresti am fost obligat la plata unei sums reprezentind prejudiciu adus societati la care am lucrat.hotarirea dispunea plata sumei plus dobinzile legale de la data introducerii actiunii si pana la achitarea in totalitate a acesteia.in urma contestatiei facute de mine cu privire la aceasta valoare in urma expertizei suma s-a diminuat la jumatate.intrebarea mea este dobinzile de la ce data se calculeaza?de la data introducerii actiunii sau de la data hotaririi definitive.multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: dobro , utilizator 15:05, 22 Noiembrie 2014
Dobanzile se vor recalcula de la data introducerii actiunii conform hotararii judecatoresti.
De la data introducerii actiunii dar la suma care a ramas de plata stabilita prin hotararea judecatoreasca.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea unei hotarari judecatoresti plata taxa auto RADUOZN RADUOZN Buna ziua, am o hotarire definitiva pe persona fizica irevocabila prin care administratia finantelor publice trebuie sa mi restitue suma de 5000 lei platita ... (vezi toată discuția)
Cum se sting datoriile la plata intretinerii dupa o hotarare judecatoreasca? Gloria S Gloria S In urma unei hotariri judecatoresti s-a admis in parte cererea asociatiei de proprietari (pe ultimii 3 ani, restul fiind prescris), proprietarul fiind obligat ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca reincadrare in grad de handicap, cum se calculeaza drepturile banesti? de la data depunerii actiunii in instanta sau de la data obtinerii hotararii? pres_mihai pres_mihai Avem urmatoare hotarare judecatoreasca: \"Admite acţiunea formulată de reclamanta P.G. prin P.E., în contradictoriu cu pârâta COMISIA DE EVALUARE A ... (vezi toată discuția)