avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abuz in serviciu pentru procuror
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abuz in serviciu pentru procuror

Buna ziua !

Am facut contestatie impotriva solutiei de clasarare a prim procurorului parchetului x , la procurorul ierarhic superior .... Dupa ce au trecut 20 de zile , de la data cand am depus contestatia la procurorul superior ierarhic , am depus contestatie la judecatorie pentru a nu pierde termenul .... Au inregistrat contestatia cei de la judecatorie si in 3 zile a ajuns dosarul la ei .. dupa 6 zile mi-a venit si solutia de la procurorul superior ierarhic , solutia fiind : respinge ca neintemeiata plangerea mea .

Intre timp , solutia de la procurorul superior ierarhic a ajuns la Parchetul unde era dosarul .. dar dosarul era inaintat la instanta .... De atunci si pana acum mi s-a amanat de 3 ori judecarea deoarece prim-procurorul nu vrea sa trimta la judecatorie ordonata data de procurorul superior ierarhic ....

Pot depune plangere impotriva procurorului ? daca da , unde ? Si pentru ce , pentru abuz in serviciu ?
Cel mai recent răspuns: ContSters327384 , utilizator 15:34, 27 Noiembrie 2014
Doamna avocat Avokitten,m-a revoltat raspunsul dumneavoastra mai bine zis, a-ti dorit sa sugerati ca ,,capul plecat sabia nu-l taie "?Este ca si cum m-ati trimis inapoi cu secole .Daca a-ti fi avut cu citiva ani mai mult as fi inteles dar asa ,acceptind un raspuns cu asemenea semejante conotatie de la o doamna av.tinara ma pune cu frica si ma face sa cred ca aceasta subreda justitie romaneasca niciodata nu va functiona de alta maniera si niciodata nu va fi pusa in slujba celui de rind in acesta saraca tara care este si a mea .Ce pacat!pentru noi toti cei care inca mai speram ceva .DomniiI procurori si judecatori din Romania nu trebuie enervati?cind Dreptatea este a ta ?trebuie umblat in virful picioarelor cu sarut-mina si capul plecat ca in,, PROSTII"?
Aveti dreptate ! O sa depun plangere la CEDO .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Orodonanta de clasare Sever Simion Sever Simion Am primit o ordonanta de clasare a plangerii penale intocmita de mine ca parte vatamata. In cuprinsul ei sunt multe minciuni si sursa lor este sectia de ... (vezi toată discuția)
Ordonanta parchet ada123456 ada123456 in urma unei plangeri penale , la solutionare am primit NUP cu amenda administrativa 1000 ron , partea reclamanta a facut plangere in termenul resp de 20 zile ... (vezi toată discuția)
Echivalent art 275-278 cpp in noul cod de procedura penala ContSters311324 ContSters311324 Buna ziua, Poate cineva sa ma lamureasca si pe mine care este echivalentul art. 275-278 C.P.P. (pentru plangere impotriva rezolutiei procurorului la organul ... (vezi toată discuția)