avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apartament inchiriat :chiriasul nu a platit facturi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apartament inchiriat :chiriasul nu a platit facturi

O ruda mai indepartata a inchiriat un apartament acum 6 luni .(cu contract inregistrat).Problema e ca proprietarul apartamentului a plecat din tara in aceste 6 luni , iar chiriasul l-a pacalit ca totul e in regula ..dar acesta nu a platit utiltatile si a facut o datorie totala de 36 milioane ..iar contractul nu a putut fi refacut la timp si a expirat cu o luna inainte ca chiriasul sa plece din apartament. Cum poate proceda proprietarul pentru a-si recupera pierderile?daca a-ti putea numi anumite drepturi etc ..va rog ajutati-ma
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 20:04, 23 Noiembrie 2014
Pentru datoria respectiva chiriasul respectiv poate fi dat in judecata, si, in baza hotararii judecatoresti, daca chiriasul nu plateste nici atunci de buna voie, se poate trece la executarea silita a chiriasului respectiv, cu sanse de castig daca acesta are bunuri in patrimoniu sau salariu pe care sa se poata face executarea!
va multumesc din suflet .ma bucur ca ati raspuns asa repede
:ban: Avertisment moderator!

Stimat forumist @vali2895,

Vă rog să nu mai repetați întrebările postate anterior, mai ales că ați primit și răspuns la acestea.

În acest sens, vă invit Regulamentul Formului prevede:

3.3. Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topicurile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori.


Vă mulțumesc,
moderator Andrei Grigoriu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie AlexandruStanica AlexandruStanica Actiunea in executare a obligatiilor contractuale in baza vechiului cod civil, in cati ani se prescrie? (vezi toată discuția)
Somatie de plata in cadrul u.e. danieldima danieldima Buna ziua, in speta pentru recuperarea unei creante de la un debitor extern, instanta desemnata pentru solutionare clauze contractuale fiind ceea romana este ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate radu_capcaunu radu_capcaunu unui coleg de al meu ia expirat ci.suntem in germania.ce ar putea sa faca? (vezi toată discuția)