avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SERVITUTE DE TRECERE CU UTILITATI ??
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SERVITUTE DE TRECERE CU UTILITATI ??

Pe o servitute de trecere sunt obligata sa accept o instalatie de alimentare cu apa a unui vecin , sau este numai de trecere ? Sunt obligata sa-i accept utilitati pe terenul meu : apa , stilp pentru sustinerea cablului pt energie electrica ??
Cel mai recent răspuns: teren1974 , utilizator 09:23, 25 Noiembrie 2014
Buna ziua,
Conform art.621 alin(1) Proprietarul este obligat să permită trecerea prin fondul său a reţelelor edilitare ce deservesc fonduri învecinate sau din aceeaşi zonă, de natura conductelor de apă, gaz sau altele asemenea, a canalelor şi a cablurilor electrice, subterane ori aeriene, după caz, precum şi a oricăror alte instalaţii sau materiale cu acelaşi scop.
ASTA E !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilitati publice - furnizarea energiei termice Dan_D Dan_D Vă rog să aveți amabilitatea de a-mi răspunde la următoarea întrebare: - Codul Civil în vigoare conține la articolul 621 următoarele ... (vezi toată discuția)
Acces utilitati Tamara Cobzariu Tamara Cobzariu Cum este legal sa pot beneficia de toate utilitatile administrative,daca calea mea de acces (drept servitute pietonal si cu autoturismul)este proprietate ... (vezi toată discuția)