avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Riscuri daca primesc persoana in spatiu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Riscuri daca primesc persoana in spatiu

sunt rugat de o persoana pt a putea sa-si faca buletin sa fiu de acord sa o iau in spatiu.va rog frumos daca vreti sa-mi spuneti ce riscuri implica aceasta fapta si daca pot sa limitez prin anumite acte notariale eventualele urmari.
VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Diaconita9 , utilizator 08:43, 1 Noiembrie 2018
Nu este vorba ca se platesc amenzile cuiva, dar stresul este mult mai mare decat amenda, depinde ce va doriti in continuare, linistea sau stresul unei persoane care nu stiti ce are in cap, cand o ajutati este lapte si miere, cand se vede cu sacii in caruta poate sa "schimbe macazul"!
Buna dimineata ce riscuri sunt daca am luat in spatiu 2 persoane de origine ruse.doar pentru buletin .ele după aia pleaca in lume mea zis ca nu mai am treaba .am vro obligatie fata de ele sau obligat sa imi faca probleme sa le primesc sa stea in casa la mine cu forta .doar ca au domiciliul la mine.ex ele se duc sa se prostituează si se intampla ceva sau le omoară am eu vro treaba trebuie sa raspund eu de ele .Va multumesc astept un raspuns. De cand am facut cerere de luat in spatiu nici nu mai pot dormi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in spatiu ral75 ral75 Buna ziua! As vrea sa stiu,va rog,cum as putea lua pe cineva in spatiu(persoana vrea doar buletin,fara sa locuiasca la adresa mea),care este din alt oras si ... (vezi toată discuția)
Adresa de domiciliu BCF BCF Buna ziua Am o nelamurire, sper sa ma puteti ajuta. Sunt divortata de 2 luni. Partaj pe bunurile comune inca nu am facut. Fostul meu sot are trecuta pe ... (vezi toată discuția)
Ce riscuri exista atunci cand iei in spatiu o persoana? valentinap39 valentinap39 Buna seara. Sunt interesata sa aflu ce riscuri implica luarea in spatiu a unei persoane, in cazul meu a fiicei vitrege. Sotul meu are o fiica, din casatoria ... (vezi toată discuția)