avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contestie examen
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contestie examen

Buna ziua,

Am sustinut un examen la Bucuresti acum ceva timp pe care din pacate nu l-am luat cu o lipsa de 0,20 pana la nota de admitere. Pentru a depune contestatie mi s-a spus sa fac un dosar cu un formal completat si sa il trimit la ei prin curier dar nu inainte de a plati 50% din valuarea examenului. Acesti bani urmeaza sa fie returnati in cazul in care admit examenul in urma constestatiei.
Intrebarea mea este urmatoarea: este normal sa platesc contestatie daca deja am platit examenul? Spun ca banii ii returneaza daca admit examenul, dar ce garantie am ca il voi lua? Nu mi se pare normala aceasta politica de devolutie a banilor prin admiterea contestatiilor pentru ca sunt interesati sa ia bani de la noi, deci sigur contestatiile vor fi, in mare parte, respinse.

Alte discuții în legătură

Contestie examen alinaelena2190 alinaelena2190 Buna ziua, Am sustinut un examen la Bucuresti acum ceva timp pe care din pacate nu l-am luat cu o lipsa de 0,20 pana la nota de admitere. Pentru a depune ... (vezi toată discuția)
Contestie examen alinaelena2190 alinaelena2190 Buna ziua, Am sustinut un examen la Bucuresti acum ceva timp pe care din pacate nu l-am luat cu o lipsa de 0,20 pana la nota de admitere. Pentru a depune ... (vezi toată discuția)
Inselaciune/abuz de incredere claudiuc1 claudiuc1 Buna ziua, as dori si eu sfatul dvs in legatura cu o problema: O persoana m-a rugat sa o imprumut cu suma de 500 de lei pe motiv ca a schimbat locul de munca ... (vezi toată discuția)