avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1673 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Adeverinta catre casa de sanatate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Adeverinta catre casa de sanatate

Am de transmis catre CASS o adeverinta prin care se atesta ca o persoana a fost asigurat al comaniei "X". Pot transmite aceasta adeverinta prin fax, fara sa o trimit in format fizic?Mai departe ce fac cu adeverinta? Multumesc!

Alte discuții în legătură

In ce mod se poate transmite instiintarea in scris a angajatorului cu privire la starea de graviditate catgirl catgirl Ma intereseaza daca pot instiinta angajatorul cu privire la starea de graviditate, trimitand cererea si adeverinta medicala prin intermediul postei, faxului ... (vezi toată discuția)
Concediu medical theonewho theonewho Buna ziua, Va rog sa îmi transmiteți care este procedura care trebuie urmata de un angajat care intra în concediu medical eliberat de medicul de familie. ... (vezi toată discuția)
Certificat de atestare fiscala de la distanta sergiu_nichitean sergiu_nichitean Buna ziua, Am un PFA inregistrat in Brasov, dar locuiesc in Cluj-Napoca. Imi trebuie un certificat de atestare fiscala pentru un credit. Este posibil sa ... (vezi toată discuția)