Am cumparat un televizor LCD la 3999 din Carrefour ,l-au probat pe bancul de proba si parea a fi in regula.L-au luat tot ei de pe bancul de proba si l-au pus in cutie.Nu am fost atenta la modul cum l-au manevrat dar acasa l-am scos din cutie si am observat in coltul din dreapta sus pe ecran ca are o pata de 5 cm2 .L-am pus in functiune si pe ecran a aparut ca o spirala care se marea.
Imaginea era acolo compromisa.
L-am impachetat l-am dus la magazin dar nu era seful de magazin si angajatul nu mi l-a primit. Ce drepturi am si cum ar trebui sa abordez problema.
Mentionez ca la cumpararea produsului nu mi s-a eliberat certificatul de garantie spunandumi-se sa revin pe data de 30.11 .2014 cu factura sa mi se elibereze un certificat.
se ataseaza bonul de casa sau factura la certificat , deci nu trebuie neaparat si stampila vanzatorului .
pe bon sau factura , va aparea aceeasi serie, numar si brand-ul produsului ,la fel ca cel tiparit deja pe certificat .
Repet ,nu era in cutie,in cartea cu instructiuni sau odata cu factura si chitanta nici un certificat de garantie, ba mai mult ni s-a precizat cand sa venim sa il luam.
inseamna ca tot lotul de TV -uri nu a avut garantie ca , producatorul a uitat sa le puna in ambalaje , si cei de la magazin au luat legatura cu ei , si au convenit sa le trimita.
lesne de inteles.
Am trecut cu bine situatia creata de defectiunea constatata in sensul ca ne-a dat alt televizor,nu mai aveau decat cel expus dar am acceptat.
Situatia s-a desfasurat astfel: am fost la Protectia Consumatorului fara a face o sesizare si s-a constatat ca nu era completat certificatul de garantie .Amenda ar fi fost de la 5000-25000 lei ceea ce nu cred ca si-ar fi dorit nici un angajat al acestui "gigant".
Am revenit la magazin si s-au uitat pe camere,au vazut momentul vanzarii ....si au acceptat schimbarea produsului.
Sper sa fie bine! O zi minunata sa aveti cu totii!
Garantie televizor
Bogdan88
Buna seara. In februarie 2008 am achizitionat un televizor marca Grunding din magazinul Flanco ( Tg-Jiu ). De la bun inceput de cand mi s-a facut proba la ... (vezi toată discuția)