ContSters241232 
	    	Utilizator

ContSters241232 
	    	Utilizator	    

Legea 230/2007 Articolul 50
(1) Asociatia de proprietari are dreptul de a actiona in justitie pe orice proprietar care se face vinovat de neplata cotelor de contributie la cheltuielile asociatiei de proprietari mai mult de 90 de zile de la termenul stabilit.
(2) Actiunea asociatiei de proprietari este scutita de taxa de timbru.
(3) Sentinta data in favoarea asociatiei de proprietari, pentru sumele datorate de oricare proprietar, poate fi pusa in aplicare pentru acoperirea datoriilor prin orice modalitate permisa de Codul de procedura civila
~ final discuție ~
 vodaststefan	                   

exista un apartament care a fost locuit de un locatar care a acumulat datorii mari la primarie(neplata chiriei) si mai mari la asociatie. primaria l-a evacuat, ... (vezi toată discuția)
	                    vodaststefan	                   

exista un apartament care a fost locuit de un locatar care a acumulat datorii mari la primarie(neplata chiriei) si mai mari la asociatie. primaria l-a evacuat, ... (vezi toată discuția)

zorbas	                   

Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti cum se gestioneaza datoria unui apartament care apartine de ICRAL ,are datori de peste 15.000 ron .Pe cine dam in judecata pe ... (vezi toată discuția)
	                    zorbas	                   

Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti cum se gestioneaza datoria unui apartament care apartine de ICRAL ,are datori de peste 15.000 ron .Pe cine dam in judecata pe ... (vezi toată discuția)

crissy2703	                   

buna ziua
as dori sa stiu daca exista vreo solutie legala impotriva rau platnicilor catre asociatia de locatari , altceva decat in instanta. M-ar interesa ... (vezi toată discuția)
	                    crissy2703	                   

buna ziua
as dori sa stiu daca exista vreo solutie legala impotriva rau platnicilor catre asociatia de locatari , altceva decat in instanta. M-ar interesa ... (vezi toată discuția)