avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract automat de cafea
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract automat de cafea

Am un SRL si vreau sa amplasez un automat de cafea intr-o locatie. Ce fel de contract trebuie sa inchei cu firma respectiva, tinind cont ca acesteia ii va reveni o suma de 0,3 lei dintr-un pret de 1 leu din vinzarea fiecarei bauturi calde (cafea, ciocolata, etc)? Multumesc.

:offtopic: Va rog sa nu scrieti mesajele cu majuscule, deoarece in internet asta inseamna a tipa si este o practica interzisa de regulamentul de postare. Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 1 Iunie 2009
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: NICULIN , utilizator 16:22, 25 Octombrie 2014
unele societati de distributie incheie contracte de inchiriere si mentenanta, altele de aociere in participatiune, depinde de distribuitor, de regula au niste formulare tipizate numite contract
mai vin si eu cu o idee
se poate incheia si un contract de comodat, unde, obiectul contractului este :
comodantul imprumuta cu titlu gratuit pentru folosinta comodatarului unul (sau mai multe) distribuitoare automate de bauturi calde
Ultima modificare: Marți, 2 Iunie 2009
Alina Tabara, Consilier juridic
pai nu il imprumut,ca din 1leu pe o cafea,le dau lor 0,3lei si mie imi revin 0,7lei.deci cum sa fac contractul?
Automatele respective devin ale dvs? Ca daca nu (si asa cred ca e) inseamna ca le inchiriati, platind o chirie in functie de nr de cafele.
Cum spunea si bossmam, firmele care au ca obiect de activitate vanzarea cafelelor si ceaiurilor prin intermediul automatelor vin cu contractele lor , fiind in fond proprietare asupra automatelor lor le revine sarcina intocmirii acestora.
Firmele carora li se pun la dispozitie automatele sunt obligate a furniza curentul si apa necesara. Urmare a acestui serviciu proprietara automatului se obliga, in functie si de numarul cafelelor ori ceaiurilor consumate , a plati catre firma unde este amplasat automatul a unei taxe ori converteste aceasta suma in fise.
Contractul in acest caz caz este unul de mentenata dumneavoastra avand obligatia intretinerii automatului, in sensul alimentarii acestuia cu curent si apa, sarcina alimentarii cu cafea, ceai, lapte etc. avand-o proprietarul automatului.

Alte discuții în legătură

Model contract automat cafea mabbogdan mabbogdan Am o firma nou infintata (un srl) si vreau sa amplasez un automat de cafea intr-o locatie . Ce fel de contract trebuie sa inchei cu firma respectiva ? ... (vezi toată discuția)
Contabiliate automate de cafea adinaelena adinaelena Buna seara Am o firma care comercializeza cafea prin automate . Am tinut contabiliatea ei ca productie pentru ca materiile prime:cafeaua,zaharul ,laptele ... (vezi toată discuția)
Contract pentru amplasare aparate de cafea. georgeciocoiu georgeciocoiu Buna ziua . Am o firma mica cu aparate de cafea(doua la numar) pe care le am amplasate la firma unde lucrez si ca sa fie totul in regula din punct de vedere ... (vezi toată discuția)