avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract automat de cafea
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract automat de cafea

Am un SRL si vreau sa amplasez un automat de cafea intr-o locatie. Ce fel de contract trebuie sa inchei cu firma respectiva, tinind cont ca acesteia ii va reveni o suma de 0,3 lei dintr-un pret de 1 leu din vinzarea fiecarei bauturi calde (cafea, ciocolata, etc)? Multumesc.

:offtopic: Va rog sa nu scrieti mesajele cu majuscule, deoarece in internet asta inseamna a tipa si este o practica interzisa de regulamentul de postare. Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 1 Iunie 2009
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: NICULIN , utilizator 16:22, 25 Octombrie 2014
un pret recomandat, nu cred ca are efect restrângerea, împiedicarea
ori denaturarea concurenţei;

Asta asa e, acuma recomandarea e recomandare si poate fi incalcata :)

Plus ca s-a mai vazut la altii "recomandare" sanctionata cu despagubiri (si cenzurata de consiliul concurentei cu o amenda usturatoare, bineinteles)
Ultima modificare: Miercuri, 3 Iunie 2009
ContSters20980, utilizator
solicitati un comntract atipic de vinzare comerciala si distributie. trabuiesc lamurite o serie de probleme cum ar fi aprovizionarea cu materii prime, distributia produsului, ce se intimpla cu servisuol la automatul de cafea etc. in functie deraspunsul la aceste probleme se poate finalizas contractul succes
buna ziua. o societate are un aparat pe care doreste sa-l amplaseze in sediul unei primarii. este correct sa se stabileasca o chirie lunara pentru amplasarea aparatului de cafea in sediu primariei fara a mai trece alte comisioane asupra cafelelor vandute?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model contract automat cafea mabbogdan mabbogdan Am o firma nou infintata (un srl) si vreau sa amplasez un automat de cafea intr-o locatie . Ce fel de contract trebuie sa inchei cu firma respectiva ? ... (vezi toată discuția)
Contabiliate automate de cafea adinaelena adinaelena Buna seara Am o firma care comercializeza cafea prin automate . Am tinut contabiliatea ei ca productie pentru ca materiile prime:cafeaua,zaharul ,laptele ... (vezi toată discuția)
Contract pentru amplasare aparate de cafea. georgeciocoiu georgeciocoiu Buna ziua . Am o firma mica cu aparate de cafea(doua la numar) pe care le am amplasate la firma unde lucrez si ca sa fie totul in regula din punct de vedere ... (vezi toată discuția)