avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolvabilitate fara bunuri urmaribile
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolvabilitate fara bunuri urmaribile

Buna ziua,

Am preluat o firma-obiect de activitate :prestari servicii , care si-a deschis de curand un punct de lucru, din evidentele contabile reiese ca nu a mai avut activitate de vreo 5 ani,mi s-a spus ca a inchis din cauza lipsei fondurilor, asociatul a fost plecat din tara , iar de la anaf am primit fisa sintetica totala, si scrie : insolvabilitate fara bunuri urmaribile , ce implica acest lucru, firma daca redeschide poate emite facturi, sau bonuri fiscale si daca acestea vor fi executate, deoarece firma avea si datorii , pe care fiscul nu a avut de unde sa le colecteze, deoarece nici pe firma , nici pe numele asociatului nu au existat bunuri.

Nu am mai avut astfel de cazuri , si as vrea sa stiu ce inseamna acest lucru , acum stau si ma gandesc oare datoriile nu s-au prescris , in fisa apar inca ,debite+dobanzi.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Stingere datorii fiscale persoana juridica mario_m mario_m Buna ziua Persoana juridica in care sunt asociata a ajuns in situatia in care are datorii la bugetul de stat de cativa ani. Situatia juridica a firmei este ... (vezi toată discuția)
Datorii din 2004 Evelyn3 Evelyn3 In 2004 s-a inchis o afacere familiala, au fost achitate toate datoriile fata de stat, in afara penalitatilor si dobanzilor. In 2011 am primit o somatie cu ... (vezi toată discuția)
Procedura recalculare penalitati intarziere fisc eliasav eliasav In cursul lunii iunie 2012 am achitat datoriile catre fisc. Cu toate acestea in fisa sintetica aparem cu penalitati si dobanzi :\"neconfirmate\" ANAF are ... (vezi toată discuția)