avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Obiectiuni raport de expertiza- cerere refacere ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Obiectiuni raport de expertiza- cerere refacere expertiza

In acdrul procesului de partaj judiciar , am cerut rfacerea expertizei tehnice asupra cladirii , deoarece am semnalat o neregula in senbsul ca expertul cu obstinatie nu vrea sa vada o camera . Acesta arefacut , spune el , dar camera care chiar exista , nu vrea el sa o treaca in plan . Referitor la xpertiza asupra terenului , expertl nu a consultat registrul de cadastru si nu a trecut in plan o fisie de aproximativ 50 mp . A luat de buna o schita intocmita cu ceba ani in urma , o schita fara valoare juridica . Ce fac ? Am pierdut din cauza acestor oameni 9 luni de zile ? Ma pot indrepta impotriva lor ? Chiar este strigator la cer .
Cel mai recent răspuns: ContSters337674 , utilizator 18:37, 3 Decembrie 2014
Prin semnarea raportului de expertiza, acei experti isi asuma o resposabilitate juridica.
DACA AVETI DOVEZI CLARE SI CERTE, PUTETI SA VA ADRESATI CU O PLANGERE PENALA IMPTRIVA ACESTORA.
Facand plangerea penala cu buna stiinta va asumati mari riscuri.
SA SE AJUNGA CHIAR AICI ??............
Daca cele relatate de dvs. sunt reale se poate ajunge si aici.
Sunt si nu am ce face...nu le pot lasa asa ...eu la vremea respectiva , am insistat , dar nu au vrut sa inteleaga si nu mi dau seama de ce pt. oricum lucrarea o faceau .
O data cu observatiile scrise la raportul de expertiza, trebuia sa depuneti la dosarul cauzei si documente certe (legate de ceea ce sustineti ca ar exista si nu este luat in calcul de expert), care sa va sustina punctul de vedere.
Cand instanta de judecata da hotararea are in vedere raportul de expertiza, observatiile formulate de catre parti la raportul de expertiza (acestea trebuie acceptate de catre instanta), raspunsul expertului la observatiile formulate si documente depuse la dosarul cauzei, de catre partile in proces (pentru a le sustine punctul de vedere).

Alte discuții în legătură

Expertiza tehnica judiciara Chireadaniel Chireadaniel Are in atributii un expert tehnic judiciar in specialitatea \"Constructii civile, industriale si agricole, Evaluarea proprietatii imobiliare\" sa masoare un ... (vezi toată discuția)
Expertiza cu probleme claudiubogdan81 claudiubogdan81 In IAP exista ca mostenire mai multe terenuri si o cladire. Cladirea este in conditii de nelocuit sau de o valoarefoarte mica, prectic mai mica decat sa ... (vezi toată discuția)
Expertiza topo si evaluatorie catalinaioan81 catalinaioan81 Buna ziua, Sunt parte intr-un proces de dezbatere a unei succesiuni,obiectul fiind un imobil cu teren. Inainte de introducerea actiunii in instanta s-a ... (vezi toată discuția)