av_silvia_margineanu 
	    	Utilizator

av_silvia_margineanu 
	    	Utilizator	    

av_silvia_margineanu, utilizator
 av_silvia_margineanu, utilizator 	
			 deialove 
	    	Utilizator

deialove 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Lumianda	                   

Am probleme de neintelegere si incompatibilitate cu sotul meu.Certurile au devenit prea stresant pentru toti membrii familiei.Avem trei copii,Unul major si doi ... (vezi toată discuția)
	                    Lumianda	                   

Am probleme de neintelegere si incompatibilitate cu sotul meu.Certurile au devenit prea stresant pentru toti membrii familiei.Avem trei copii,Unul major si doi ... (vezi toată discuția)

mihaelales	                   

Buna ziua
Traiesc in concubinaj de 15 ani. In urma acestei convietuiri au rezultat doi copii ambii avand in prezent peste 10 ani. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
	                    mihaelales	                   

Buna ziua
Traiesc in concubinaj de 15 ani. In urma acestei convietuiri au rezultat doi copii ambii avand in prezent peste 10 ani. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)

Petri Petrișor	                   

Bună ziua,
In ultimii 3 ani nu mă mai înțeleg cu soțul de loc, avem doi copii minori și doresc să divorțez ptr că soțul este violent fizic, psihic ... (vezi toată discuția)
	                    Petri Petrișor	                   

Bună ziua,
In ultimii 3 ani nu mă mai înțeleg cu soțul de loc, avem doi copii minori și doresc să divorțez ptr că soțul este violent fizic, psihic ... (vezi toată discuția)