avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Daca o firma si-a suspendat activitatea se mai pot ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Daca o firma si-a suspendat activitatea se mai pot recupera banii castigati in proces

Buna ziua am avut un proces cu societatea unde lucram si instanta ia obligat la plata unei sume de bani ,dar am aflat ulterior ca administratorul firmei a suspendat activitatea acesteia,mai pot recupera banii,si pe ce cai ?VA MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: gabistefancu , utilizator 20:24, 1 Decembrie 2014
In speta, nu aveti cum sa recuperati banii .

Cand s-a pronuntat hotararea si cand a suspendat activitatea ?
hotarirea sa pronuntat pe 30 octombrie 2014 iar el a suspendat activitatea pe 30 ianuarie 2014 ,iar procesul dureaza din ianuarie 2011
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Suspendarea activitatii firmei nu impiedica recuperarea de catre terti a unor datorii, inclusiv pe calea executarii silite.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala suspendare executare silita ancut75 ancut75 Cererile formulate pe cale de ordonanta presedintiala, cand sunt neevaluabile in bani, se taxeaza cu 20 lei. Cand cererea formulata pe cale de ordonanta ... (vezi toată discuția)
Termen pt contestatia la executare alexandra.a1404 alexandra.a1404 Caz: Se face executarea unor drepturi pe baza unei hotariri judecatoresti definitive, fara a se trimite somatie la sediul firmei. Societatea afla de aceasta ... (vezi toată discuția)
Partaj- hotarare fara apel ionut c ionut c Este normal ca o instanta(Judecatoria Calarasi ) sa emita o hotarare de partaj fara apel,doar cu recurs in 15 zile?Pe 4 februarie am recursul.Daca nu cer ... (vezi toată discuția)