avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Rezervare online anulata de catre booking.com
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Rezervare online anulata de catre booking.com

Buna ziua!

Am facut o rezervare online pe booking.com pentru un sejur de 5 zile la Roma, la o oferta last-minutes. Azi am primit de la site o informare ca nu poate sa imi onoreze rezervarea la acel pret, propunandu-mi un pret de 10 ori mai mare.
In caz de ne acceptare a noului pret imi anuleaza rezervarea.
Ce fac in acest moment?
Eu deja mi-am luat bilet de avion si am platit si asigurari si mi-am inchiriat si masina acolo pentru acea perioada?
Cum pot sa imi recuperez prejudiciul?
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 11:28, 2 Decembrie 2014
Cititi cu atentie conditiile de efectuare a rezervarilor. Mai mult ca sigur nu booking.com e cel care a cerut majorarea tarifului ci hotelul respectiv. E posibil sa existe o clauza de neasumare a raspunderii din partea booking.com. Cautati, tot in regim "last minute" o cazare in alta parte. Nu cred ca v-ar conveni sa va judecati acum cu un hotel din Roma pe un bilet de avion.
De obicei comerciantii sunt cel mai bine pedepsiti de clienti prin renuntarea la serviciile acestora. Cautati cu alt site o alta oferta. Aveti grija sa ii anuntati de acest lucru :D.

Pana sa incercati sa va recuperati prejudiciul va recomand sa cititi termenii si conditiile de utilizare ale site-ului. Poate si-au rezervat dreptul de a anula rezervari neachitate inca. Cel mai probabil un eventul litigiu se va desfasura in alt stat decat Romania.

O alta solutie ar fi sa scrieti direct hotelului si sa cereti lamuriri suplimentare. Au facut ei asa ceva sau e vorba de vreo eroare de la site-ul de rezervari? Poate aveti vreo surpriza si rezolvati direct cu hotelul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare abuziva rezervare hotel dan_33 dan_33 Ma aflu in urmatoarea situatie: In luna iunie am facut o rezervare pentru un hotel din Grecia prin intermediul site-ului Booking.com, site de intermedieri ... (vezi toată discuția)
Consecintele anularii unei rezervari iulianbbb iulianbbb Am facut o rezervare pe booking.ro si la nici un minut am anulat-o iar apoi am vazut ca am de platit nu mai putin de 130 euro, mentionez ca am facut rezervarea ... (vezi toată discuția)
Alte servicii de rezervare si asistenta turistica 7990 acd acd Buna ziua, M-ar interesa sa deschid un site de rezervari cazari online . Precizez ca pe site se va putea platii contravaloarea inchirierii Ca sa evit ... (vezi toată discuția)