avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Auto abandonata in service
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Auto abandonata in service

Buna ziua,
Doresc sa ma informez asupra unui caz :
- am in service un autovehicul abandonat pentru neplata de un an. In acest timp i-am facut doua instiintari pentru ridicatea auto, avertizandu-l ca are de plata si parcarea auto si cv reparatiei. Paralel acesta a facut sesizari la OPC, DGFP si POLITIE (plangere penala ) dar de fiecare data nu i s-a dat dreptate organele de control constatand ca am procedat legal.
Ce pot sa fac ca sa scap de aceasta si sa-mi recuperez banii pentru reparatii si parcare.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: cel_duma , utilizator 13:22, 3 Decembrie 2014
Formulati actiune in instanta
MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere restituire bani ludeea ludeea Buna ziua , Am urmatoarea problema : mi-am reparat masina la un service auto , am plecat apoi in concediu si mi s-a defectat .A trebuit sa sun sa ma ... (vezi toată discuția)
Service-ul auto e afectuat reparatii in plus fata de cele mentionate in constatarea asiguratorului, iar asiguratorul nu este de acord sa efectueye plata pentru intreaga suma. constantin laurentiu constantin laurentiu In urma cu aproximativ o luna si jumatate am fost implicat intr-un accident de circulatie. Am stabilit pe cale amiabila ca vina apartinea celeilalte parti ... (vezi toată discuția)
Despre taxa auto paulica_67 paulica_67 am citit la dvs pe forum ca se poate returna taxa auto platita. pe 15.11.2011 am platit taxa auto pentru o masina , apoi am facut o cerere pentru returnarea ... (vezi toată discuția)