avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Agent asigurari CAEN 6622
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Agent asigurari CAEN 6622

Buna ,
Am o nelamurire cu o societate de intermediere in asigurari.
Pe scurt :
societatea X (cea care asigura) emite polite de asigurare catre asiguratul Z acordand un comision societatii intermediare Y.
Y vrea sa ii dea lui Z o parte din comisionul incasat de la X separat de polita.
ceva gen " daca inchei toate asigurarile la mine primesti un un procent din comisionul pe care il incasez eu"
Care este varianta? este ok sa incheie un contract si in baza lui sa ii dea banii?
Cel mai recent răspuns: alina_neculaescu , utilizator 10:23, 3 Decembrie 2014
Nimeni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire agent de asigurare/broker hajnyci hajnyci Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: societatea noastra pentru incheierea politelor de asigurare auto a imputernicit brokerul X de ... (vezi toată discuția)
Contract de parteneriat magyari magyari Am o firma, de aproximativ 3 luni, domeniu de activitate prestari servicii. In afara de firma, am si locul meu de munca, din care practic traiesc in momentul ... (vezi toată discuția)
Este necesar infiintarea unei firme/pfa sau ii Jimmi Jimmi Intentionez sa deschid un mic hobby. intentionez sa deschid un site unde fiecare persoana poate vinde ceva virtual pentru o suma de bani.Atat timp cat site-ul ... (vezi toată discuția)