avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Postare utilizator Kyandra
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Postare utilizator Kyandra

Se pare ca lucrand in administratia publica, nu stim care este diferenta intre functionar public si personal bugetar.Ciudati oameni.Eu personal nu am gasit sectiunea unde sa postez intreabarile legate de personalul bugetar.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:57, 3 Decembrie 2014
Daca atunci cand folositi expresia = personal bugetar= va referiti la personalul contractual (persoane angajate in baza unui contract de munca) si care personal este platit de la buget ,ignorati faptul ca si cealalta categorie a functionarilor ( cei publici) este platita tot de la buget si este tot personal bugetar.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Decembrie 2014
irina_stirbu2000, utilizator
Dvs puteti posta unde dorriti si moderatorul sectiunii respective il poate muta unde ii e locul, daca in sectiunea unde postati nu e potrivit.
Oricum, nu are legatura utilizatorul kyandra cu sectiunile forumului.
Pentru personalul bugetar exista Sectiune Dreptul muncii sau cea de Fiscalitate - Salarii (stabilire salarii , impozite etc.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihna personal contractual juridic dana juridic dana Care sunt riscurile la care se supune un salariat al unei institutii publice -post contractual, cu norma de lucru de 8 ore, in situatia in care alege pentru a ... (vezi toată discuția)
Ocupare post cu contract perioada nedeterminata stefan66 stefan66 daca unui salariat cu studii superioare, analist IA i s-a desfiintat postul si se afla in preaviz, dar in institutie se afla un post de referent spec gr II, ... (vezi toată discuția)
Contract de intermediere imobiliara IuliaCo IuliaCo Un contract de intermediere imobiliara semnat la data vizionarii - \\\\"comision catre agentie 3%\\\\" - comision negociat ulterior prin email (intre client si ... (vezi toată discuția)