Buna ziua! Am si eu o intrebare legata de pensia alimentara! Am un copil cu un baiat de care m-am despartit in luna iunie a.c. am discutat de doua ori cu el in legatura cu acest aspect (pensie), insa nu este de acord cu niciun chip sa imi dea banii pentru copil. In schimb, a zis ca imi cumpara tot ce am nevoie la copil,insa bani nu vad de la el. Acum, intrebarea mea este : cum as putea sa procedez sa obtin pensia alimentara de la el fara sa apelez la calea legala, deoarece nu-mi permit, si in conditiile in care tatal copilului nu se prea intereseaza de copil nici cand este acasa, nici cand este la munca, acesta muncind in strainatate? Va multumesc anticipat!
Copilului ii trebuie cel putin 30 de iaurturi intr-o luna (1/zi), cam 3 kg de carne, vreo 10 oua, 4 cutii de lapte praf, x pampersi, cam 6-8 kg de fructe pe luna si haine periodic. Pufuleti n-are nevoie. Nici de bani n-are nevoie copilul.
Faceti o lista cu ce are nevoie copilul, hotarati impreuna ce cumparati dvs (probabil alimentele care se cumpara proaspete: oua, carne, iaurt, fructe) si restul i le dati tatalui sa le cumpere si sa i le aduca copilului (pampersi, lapte praf).
Daca nu e in tara, exista magazine online care fac livrarea la dvs acasa si dansul poate plati online cu cardul.
Pensie alimentara
daniel08
cind copilul impineste 18 ani pensia alimentara pe care o primea se intrerupe automat si apoi trebuie sa dea el in judecata parintele sa ii mai plateasca ... (vezi toată discuția)