avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... scoatere garant ipotecar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

scoatere garant ipotecar

buna ziua .as dori sa stiu daca este obligatoriu scoaterea garantului ipotecar dintr-un contract de credit,in conditiile in care acest garant a fost de acord ca dreptul lui de proprietate sa-mi revina mie fara a avea vreo pretentie financiara,lucru consfintit in hot.judcreditul ipotecar fiind pe numele meu.in cazul in care solicit scoaterea lui banca nu-mi da acordul pana nu aduc un codebitor.sunt obligat sa scot garantul ipotecar din contract?as prefera sa las asa in acte deoarece la reanalizarea dosarului sa nu cumva sa nu ma mai incadrez potrivit gradului de indatorare.pe garant ipotecar il poate afecta acest lucru cu ceva adica daca ramane in acte cu numele?e posibil ca in cazul in care doreste sa faca un credit sa nu poata deoarece el este garant ipotecar la un credit care e numai al meu?
Cel mai recent răspuns: ContSters42249 , utilizator 16:25, 2 Iunie 2009
Din punctul meu de vedere aplicati hotararea judecatoreasca si si faceti tot ce este posibil a radia garantia sa imobiliara.
Fara acordul bancii nu aveti cum sa il scoateti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere garant ipotecar tumi tumi buna ziua .as dori sa stiu daca este obligatoriu scoaterea garantului ipotecar dintr-un contract de credit,in conditiile in care acest garant a fost de acord ... (vezi toată discuția)
Imobil ipotecat tumi tumi dupa divortul pronuntat,in care apartamentul a ramas pe numele meu,acesta fiind luat impreuna cu sotia,aceasta renuntand la dreptul ei printro intelegere ... (vezi toată discuția)