avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ajutor inmormantare salariat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ajutor inmormantare salariat

mama unui salariat a decedat azi. cum procedez daca dnul administrator vrea sa ii ofere ajutor financiar. mama lui era pensionara. el o sa ia bani de la casa de pensii pt cheltuieli. este o suma anume pe care trebuie sa o ofer salariatului? sau o hotaraste administratorul?se pot recupera cumva banii astia?va multumesc
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 11:23, 5 Decembrie 2014
O asemenea reglementare, a unui ajutor de inmormantare, trebuie sa fie cuprinsa in CCM aplicabil, sau in Regulamentul Intern al angajatorului. De la Casa de Pensii va primi ajutorul de deces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor deces viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Unui salariat I-a decedat parintele; parintele a fost pensionar si o sa primeasca un ajutor de deces de cca 2400 lei .Intrebare , salariatul poate primi de la ... (vezi toată discuția)
Ajutor deces dia911 dia911 Poate primi ajutor de deces sora decedatului care este pensionara iar decedatul era salariat? Cine plateste ajutorul casa de pensii sau angajatorul? (vezi toată discuția)
acordarea ajutorului de deces cristina69 cristina69 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti cum trebuie procedat corect in urmatoarea speta: Un angajat al unei societati comerciale a decedat iar fiica acestuia a ... (vezi toată discuția)