avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
LIVE, ACUM Sub lupa ANAF: Tranzacțiile intra-grup care ridică semne de întrebare în 2025
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Datorie finante
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Datorie finante

am datorie finante pentru inchiderea unei firme persona fizica nu stiu cind a crescut ca eu m-am mutat de la adresa veche poate sa opreasca din pensia de invaliditate gradul 1
Cel mai recent răspuns: horatiusasu , utilizator 08:52, 5 Decembrie 2014
1. Cine are datoria la Finante - firma sau Dvs.

2. Ati inchis o societate (SRL, sa spunem), sau o PFA? Din mesajul Dvs. nu reiese cu claritate

In functie de aceasta putem inainta in discutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa fiu asociat la o firma daca am pensie de invaliditate? cipa cipa Buna ziua, Sunt persoana cu handicap grad 2 permanent si am pensie de invaliditate gradul 1 revizuibil anul urmator. As dori sa stiu daca pot fi asociat la ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa cu neplata cass pavelcosty pavelcosty Buna ziua.Sotia mea are o intreprindere individuala deschisa in 2003.atunci am intrebat la camera de comert, ce dari avem de dat catre stat si n-i sa raspuns ... (vezi toată discuția)
Trecere de la un grad de invaliditate la altul zamfir costel zamfir costel buna seara,am 51 ani,sunt pensionata pe caz de boala de 12 ani,cu probleme pe sistem nervos,cind am fost la comisie anul acesta m_a mutat de la grupa a 2_a la ... (vezi toată discuția)