avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Transport marfa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Transport marfa

Buna ziua,
Doresc sa transport marfa dintr o localitate in alta, insa nu pot lua pe firma. De ce acte am nevoie pentru a fi in regula in caz ca ma opreste politia ? Pot face o factura pe persoana fizica, insa sunt prea multe produse care nu pot fi folosite pentru uz personal si automat o sa se gandeasca la comercializare. Cum pot proceda ? Mi se poate confisca marfa, daca da, de catre cine, politie, arr ?

Alte discuții în legătură

Legalitate confiscare carne porc si documente necesare ?! BraveHeart BraveHeart In urma reportajelor TV recente ( 20 Dec. ) avand ca subiect controale rutiere, in piete si targuri ( semi autorizate ) soldate cu confiscari de produse ... (vezi toată discuția)
Legea 12 privind contrabanda gal-hd gal-hd Buna ziua Sunt din Hunedoara si cam la doua-trei saptamani ne facem cumparaturile in Ungaria. Bineinteles ca in afara de cele proprii mai cumparam ... (vezi toată discuția)
Firma de transport marfa inregistrata in romania- administratorul firmei trebuie sa se angajeze ca sofer ioanaboboc ioanaboboc Buna ziua, fratele meu a deschis o firma de transport marfa .el va face transport marfa pe strainatate. Firma este inregistrata in Romania, si el este ... (vezi toată discuția)