CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

BraveHeart 
	    	Utilizator

BraveHeart 
	    	Utilizator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

BraveHeart 
	    	Utilizator

BraveHeart 
	    	Utilizator	    

Popu	                   

Intentionez sa cumpar 2 miei pentru consum propriu de la un cioban; am nevoie de ceva acte in caz ca ma opreste politia, pot sa-mi confiste carnea (99% baciu ... (vezi toată discuția)
	                    Popu	                   

Intentionez sa cumpar 2 miei pentru consum propriu de la un cioban; am nevoie de ceva acte in caz ca ma opreste politia, pot sa-mi confiste carnea (99% baciu ... (vezi toată discuția)

alexlex	                   

Buna ziua,este legal ca politia rutiera sau rurala sa te opreasca in trafic si sa iti ceara sa le areti ce ai in portbagaj sau in restul masinii?adesea sunt ... (vezi toată discuția)
	                    alexlex	                   

Buna ziua,este legal ca politia rutiera sau rurala sa te opreasca in trafic si sa iti ceara sa le areti ce ai in portbagaj sau in restul masinii?adesea sunt ... (vezi toată discuția)

onutza10v	                   

Buna ziua, as dori o clarificare daca se poate in situatia aceasta: 
- au fost cumparate de la o piata niste tigari cu timbru de ucraina , in vederea ... (vezi toată discuția)
	                    onutza10v	                   

Buna ziua, as dori o clarificare daca se poate in situatia aceasta: 
- au fost cumparate de la o piata niste tigari cu timbru de ucraina , in vederea ... (vezi toată discuția)