avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Semnul de circulatie \\"interzis cu exceptia ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Semnul de circulatie "interzis cu exceptia riveranilor"

Buna ziua,

Locuiesc intr-o zona in Bucuesti destul de aglomerata(desi este marginasa), unde locurile de parcare sunt o adevarata problema.
Langa blocurile noastre nou construite se regaseste o strada cu semnul de "interzis cu exceptia riveranilor", unde am putea parca cel putin 100 de masini fara exagerare.
Intrebarea mea este : Catre ca autoritate ma pot adresa si daca este posibil sa facem acel semn "disparut"?

Cel mai recent răspuns: mastera , utilizator 22:44, 12 Aprilie 2016
:))) ... ciudat, adica pe strada aia nu e parcata nici o masina??? Nu am mai auzit asa ceva.
Acel indicator nu a fost pus acolo din pura intamplare.
Nu conteaza daca intra o masina sau 100, sau nici una. Dvs. puteti parca acolo doar daca pe buletin, ca proprietar auto, aveti resedinta acolo.
Si eu vrea ca pe strada mea sa apara un asemenea indicator, ca sa am loc de parcare si sa nu il caut pe idividu care mi-a blocat poarta, de fiecare data cand vin acasa.
In alta ordine de ideii... nu vecinii de pe partea cu accesul riveranilor v-au obligat sa va cumparati masina. A avea masina, a detine o masina, nu implica nici o obligativitate din partea nimanui sa aveti si un loc de parcare.... din pacate.
Exista orase in lume, unde nu se parcheaza in fata cladirilor. Ori exista parcari cu plata, ori parcari la subsolul blocurilor, pentru care se plateste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, locuiesc pe o strada foarte aglomerata care pe o parte ... Ruxbn Ruxbn Buna ziua, locuiesc pe o strada foarte aglomerata care pe o parte si pe cealalta are locuri de parcare amenajate. Platesc lunar abonament de riveran pe strada, ... (vezi toată discuția)
Drum privat, cartier rezidential, locuiesc într-un cartier rezidential, ... ..sorin, ..sorin, Drum privat, cartier rezidential, locuiesc într-un cartier rezidential, am parcare privata, blocul e îngrădit cu gard și cu poarta, acum vreau sa va ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de parcare ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua.... Locuiesc in sectorul 6 la curte. Doresc sa stiu si eu ce lege.... sau ce act obliga un sofer sa nu parcheze masina in fata portilor proprietatii ... (vezi toată discuția)