avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Eleva hartuita si batuta in drum spre scoala de o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Eleva hartuita si batuta in drum spre scoala de o persoana majora.

Buna ziua, fiica mea este eleva de liceu si de un an incoace este hartuita telefonic zi de zi si urmarita in drum spre scoala de un om fara ocupatie pe care il cunoastem deja cine este. Am mers la politie si am depus plingere dar mi s-a spus ca din lipsa martorilor nu pot face nimic sa-mi ajute copilul. Aceasta persoana imi ameninta tot timpul copilu de citeva ori a si batut-o , o urmareste pina la scoala si o asteapta ascuns la coltul scolii pina ce termina orele. Va rog daca ma pute-ti ajuta, sfatuiti-ma ce sa fac imi este teama pentru ea.
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 11:05, 7 Decembrie 2014
@ elenna_144

Politia are obligatia sa investigheze situatia, sa mearga in zona, sa-l ia la intrebari, sa-l legitimeze...etc. Sunt indolenti sau ignoranti....as zice ca prima, ei de fapt stiu ce au de facut. Mergeti la procuratura si faceti plangere penala, vorbim deja de activitate infractionala aici, loviri si alte violente, hartuire. Daca sunteti din Bucuresti, mergeti la Procuratura sectorului de domiciliu.
Ultima modificare: Duminică, 7 Decembrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Sa fie cineva in apropiere.
Fara martori e complicat dar politia trebuie sa il audieze.
Sa mearga insotita de cineva ca sa evite agresiunile.
Este fostul prieten?
Nu are sms-uri?
Incecati sa adunati dovezi cu un detectiv articular ... cred ca ar merge asa ceva. Nu stiu daca inregistrarile video sunt admise ca probe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plingere penala Dana Marin Dana Marin Am facut sfatuita de un avocat o plingere penala in data de 28 ianuarie 2010, nu am primit nici un raspuns pina acum. Persoana impotriva careia am facut acea ... (vezi toată discuția)
Hartuire de catre fostul sot cafea1 cafea1 Buna. :( Va expun pe scurt povestea. Am divortat de fostul sot , copilul de 11 ani mi s-a incredintat mie - autoritatea parinteasca e exercitata exclusiv ... (vezi toată discuția)
Sunt amenintat cu moartea calinsb calinsb Apelez la comunitatea Dumneavoastra intrucat nu stiu cum sa procedez. Orice sfat va fi binevenit si va multumesc anticipat. Faptele sunt urmatoarele: Sunt ... (vezi toată discuția)