avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Donatii firme catre asociatii nonprofit
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Donatii firme catre asociatii nonprofit

Ce formulare se folosesc cand o firma vrea sa doneze bani din impozitul pe profit catre o asociatie nonprofit.Exista formulare tip sau se fac contracte de donatie si cum arata aceste modele.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 09:19, 7 Decembrie 2014
Buna dimineata,
Se incheie un contract de sponsorizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redirectionare 20% din impozitul pe profit spre o persoana fizica edifratila edifratila Buna ziua! O firma vrea sa isi redirectioneze cei 20% din impozitul pe profit, sub forma unei sponsorizari pentru studiu.Se poate incheia direct sponsorizarea ... (vezi toată discuția)
Activitatea la o asociatie nonprofit lukserv lukserv Buna ziua, 1. Am o asociatie non-profit care se axeaza pe ajutorarea copiilor nevoiasi, cu dizabilitati si pe dezvoltarea educationala. In actele constitutive ... (vezi toată discuția)
Strangere de fonduri firilacroco firilacroco Buna ziua, Eu alaturi de doi colegi ne-am calificat la un concurs international de informatica in Statele Unite. Bineinteles ca nu avem de unde sa ne platim ... (vezi toată discuția)