Anevoie de cateva sfaturi cu privire la situatia delicata in care ma aflu impreuna cu familia mea... Este vorba despre violenta in familie, mai exact despre tatal meu care este ft agresiv atat verbal cat si fizic. Am rugamintea sa mi spuneti daca putem dezbate acest subiect pe forum. Am mare nevoie de cateva sfaturi. Va multumesc s astept raspunsu Dvs.
Ganditi realist. Chiar credeti ca un psiholog ii va schimba atitudinea sau o mediare il va influenta? La prima betie veti suporta consecintele. Raul trebuie taiat de la radacina. Puneti-va intai in siguranta si apoi mediati si discutati cat vreti, dar de fata cu altii, fara sa va cunoasca noua adresa si cu ordin de restrictie.
Da, este foarte adevarat ceea ce spuneti, insa in momentul in care vom parasii domiciliul este posibil sa se considere parasire de domiciliu din parea mamei?
ce intelegeti prin parasire de domiciliu?
Nu e nimeni obligat sa locuiasca undeva. Nu are copii minori in intretinere si-i paraseste. Cel mult tatal dvs poate cere divortul din vina mamei dvs - ceea ce va doriti - insa mama dvs se poate apara explicand care sunt conditiile care au dus la deteriorarea relatiei.
Parasirea domiciliului nu e infractiune. Poate fi motiv de divort ..si asta va doriti. Faptul ca sotia paraseste domiciliul nu afecteaza deloc drepturile sale la partaj. E o legenda care, din pacate, circula in familiile in care exista violenta psihica .. cum ca parasirea de domiciliu e o fapta grava si cel ce pleaca din casa o sa fie pedepsit de instanta pt gestul sau fie la icnredintarea minorilor (nu e cazul aici) fie la partaj. E doar o legenda.
Custodie minor
3l3n@
Divort de comun acord. Problema este ca avem un copil cu varsta sub un an, care este alaptat si amandoi dorim custodia. Ce prevede legea in astfel de cazuri? ... (vezi toată discuția)