avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1339 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Atestare ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Atestare ITM

Buna ziua.

Mi-a ajuns la urechi zilele trecute urmatoarea informatie: Cum ca inspectorii de resurse umane ar trebui sa m-ai dea un examen la ITM pentru a fi autorizati de ITM sa semneze toate documentele ce tin de resurse umane ?

Este informatia adevarata sau diplomele obtinute la cursuri organizate de diverse societatii sunt suficiente?

Mentionez ca in 2011 am obtinut o diploma recunoscuta de Ministerul Educatiei si de Ministerul Muncii.
Cel mai recent răspuns: Gummy , utilizator 21:15, 12 Decembrie 2014
Nu exista o asemenea prevedere legala.
@ Gummy

Este doar un anumit zvon lansat pe piata de anumite persoane.
Va multumesc mult pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inspector resurse umane dana state dana state Buna ziua! Am o mica \"problemuta\": vreau sa obtin drept de semnatura/ viza in carnetele de munca si nu stiu de unde si cu ce sa incep...pe saitul ITM nu ... (vezi toată discuția)
Inspector resurse umane TUDOR ADRIANA TUDOR ADRIANA As dori sa urmez un curs de inspector resurse umane. Pot sa urmez acest curs la orice societate abilitata sau la Camera de comert?? Ce ma sfatuiti sa ... (vezi toată discuția)
Valabilitate curs adinagea adinagea Buna ziua, Am un angajat la resurse umane care a facut un curs de inspector RU in 2005 (la o firma particulara), dar nu a obtinut atestaul de la ITM. Mai ... (vezi toată discuția)