avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Parti comune incalzire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Parti comune incalzire

Tevi parti comune izolate.
Cat este procentul legal pe care trebuie sa il platesc la incalzire daca am centrala termica
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 15:13, 9 Decembrie 2014
In cadrul unui imobil de locuit in comun -contorizat in care exista apartamente debransate, toti locatarii detin obligatia sa achite lunar c/v caldura de la spatiile comune in raport de cota indiviza la care se mai adauga pentru absolut toate apartamentele cantitatea de caldura radiata de tevile verticale care strabat apartamentele.
Noile reglementari ale ANRSC =ordinul 343/2010,prevad obligatia ca toti proprietarii ,
respectiv cei debransati, cei cu centrala termica individuala ca si cei racordati la sistemul centralizat dintr-un bloc, platesc caldura pentru partle comune si caldura degajata de tevile care trec prin apartament.
La o intrebare scurta un raspuns pe masura: intre 20-30%
Nu e vorba de un procent legal ci unul calculat.
Ultima modificare: Marți, 9 Decembrie 2014
Dr.Virgil Dan Amza, Evaluator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata caldurii la comun marinica71 marinica71 as dori sa stiu daca legea in care si locatarii cu centrale termice de apartament mai platesc o cota parte la sistemul centralizat mai e valabila.am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Platesc cota parte de caldura daca nu am tevi prin apartament? ellena ellena Daca am centrala termica de apartament, locuiesc la ultimul etaj si tevile prin care se racordau caloriferele la incalzirea centrala au fost taiate de la ... (vezi toată discuția)
Repartizare costuri agent termic migota migota Locuiesc intr-un imobil racordat la sistem centralizat caldura RADET - fara contorizare, adica fara repartitoare de caladura. In bloc sunt 6apartamente ... (vezi toată discuția)