avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... tinerii peste 18 ani primesc alocatie de stat daca ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

tinerii peste 18 ani primesc alocatie de stat daca urmeaza o facultate ?

Alocatia de stat pentru copii se acorda si tinerilor care au implinit varsta de 18 ani, care urmeaza cursurile invatamantului liceal sau postliceal, organizate in conditiile legii, pana la terminarea acestora. Legea 61/93 !
Intebare -Tanara , de 20 ani,studenta la zi ,la facultate de stat , are dreptul la alocatie de stat ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:44, 9 Decembrie 2014
Potrivit Legii nr.61/1993, tinerii peste 18 ani nu vor beneficia de alocatia de stat pentru copii daca urmeaza cursurile unei facultati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia de stat dupa varsta de 18 ani (la studenti?) ContSters198982 ContSters198982 Buna ziua! Va rog foarte mult sa ma informati daca, alocatia de stat se da si studentilor la zi sau doar daca inca sunt elevi dupa ce au implinit varsta de 18 ... (vezi toată discuția)
Alocația de stat roxanaelenapopescu roxanaelenapopescu Buna ziua! Eu sunt studenta in primul an. Am primit recent o informație, aceea ca și in timpul facultății se poate primi alocația de stat. Este adevărat? ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat elev scoala postliceala kissmy09 kissmy09 buna seara ! am si eu o intrebare .la dv fiica mea in varsta de 20 ani urmeaza cursurile unei scoli postliceale particulare si daresc sa stiu daca poate ... (vezi toată discuția)