Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Buna ziua!
Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat:am fost prinsa intr-un magazin cu niste haine furate a fost chemata politia,la sectia in schimb am dat de frica a ceea ce poate urma o declaratie neadevarata,precum ca cumparasem aceste haine de la o persoana necunoscuta, a doua zi find ziua mea de nastere...stiu ca am gresit dar nu stiu cum pot remedia aceasta problema...eram intr-o stare psihica foarte rea si am facut acest gest..mai ales ca am si 2 copii tare imi este teama de repercursiuni drastice.Dimineata m-am dus la raspunzatorul acestui magazin sa platesc daunele dar nici nu a vrut sa auda, a zis ca ce va hotari politia sau procurorul asa vor face ca politica firmei este diferita (prejudiciul este de 250 ron).
Acum sincer sunt distrusa psihic si nu stiu cum sa procedez. Rugamintea mea este daca ma puteti ajuta cu un sfat si care este cel mai rau lucru ce mi se poate intampla. Va multumesc!(sunt constienta de greseala aceasta...care nu se va mai repeta niciodata)
Multumesc pentru raspuns...dar puteti sa-mi spuneti cat de tragic se poate sfarsi?
Va multumesc si va doresc sanatate
Nu e tragic cum credeti.
Insa ca ati negat nu e bine si trebuie indreptata problema..
Si sa nu mai faceti.
In nici un caz...cu siguranta..sanatate!
~ final discuție ~