avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs suspendat conform art. 411, alin. (1), pct. 2 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs suspendat conform art. 411, alin. (1), pct. 2 Cod procedura civila

Buna ziua,
Care sunt consecintele pentru suspendarea unui proces in baza art. 411 al.1 pct.2 ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ireldo , utilizator 16:56, 10 Decembrie 2014
In procesul civil, in cazul in care niciuna dintre partile legal citate nu se infatiseaza la strigarea cauzei, daca nu s-a solicitat in scris judecarea in lipsa de catre parti, judecatorul va suspenda cauza.
si in consecinta ce se intampla ? se poate relua procesul ? am un recurs pentru timbru de mediu
Înțeleg că dvs. ați fost reclamant la fond. Ce soluție a pronunțat tribunalul și cine a declarat recurs?
tribunalul Bistrita a dat solutia negativ,iar eu am facut recurs la Curtea de Apel Cluj.
Trebuie să faceți o cerere prin care să solicitați reluarea judecății și să timbrați această cerere cu o taxă judiciară de timbru de 50% din taxa plătită pentru recurs.

Este suficient ca prin cerere să solicitați reluarea judecății, nu trebuie să scrieți mai mult. Nu uitați să menționați în ea instanța, numărul de dosar, data la care s-a dispus suspendarea și motivul suspendării, adică art. 411, alin. (1), pct. 2 Cod procedură civilă.

Alte discuții în legătură

Dosar suspendat conform art. 411 ncpc Adycristina Adycristina Daca la un dosar civil la rubrica Solutia pe scurt scrie Suspendat 411 ncpc ce inseamna si ce trebuie facut si daca se judeca (vezi toată discuția)
Informatii civil mihailetea mihailetea Ce inseamna:În temeiul art.411 alin.1 pct.2 din noul Cod de procedură civilă, suspendă judecata. Cu drept de recurs pe toată perioada suspendării. ... (vezi toată discuția)
Apel suspendat conform art. 411, alin. (1), pct. 2 c cod procedura civila TF2017 TF2017 Buna ziua , in urma divortului a fost bagat apel la tribunal si sa dat decizia ; În temeiul aer. 411 alin.(1) pct. 2 C. proc.civ. dispune suspendarea ... (vezi toată discuția)