avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Pot fi folosite preturile din ofertele ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Pot fi folosite preturile din ofertele hypermarketelor/supermarketelor in alte scopuri?

Buna ziua!

Suntem un grup de studenti si am vrea sa facem o aplicatie ce ar folosi datele din cataloagele supermarketurilor din Romania (Lidl, Kaufland, Carrefour, etc).

In contextul ca in cataloage nu este nimic stipulat cu privire la utilizarea datelor, este vreo posibilitate de a fi acuzati de ceva anume daca aplicatia ar avea success si ar genera venituri (prin diverse mijloace).

Un posibil caz ce imi vine in minte ar fi faptul ca putem fi acuzati ca ne folosim de publicitatea lor, dar nu am vreo experienta in acest domeniu.

Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Ce putem face impotriva lipirii pe scara a reclamelor nedorite? petrimanu petrimanu Stimati Domni/Doamne, In ultima perioada suntem tot mai mult \"bombardati\' cu oferte si recame ale diverselor firme si supermarketuri. O parte din ele sunt ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor aplicatie web Hubrus Hubrus Buna ziua, Sunt in procesul de realizare a unei aplicatii web, pe care urmeaza a o valorifica prin incasarea de la utilizatorii site-ului, a unei sume ... (vezi toată discuția)
Legalitate activitate de intermediere Psychic Psychic Bună ziua, Aş vrea să-mi lămuresc unele neclarităţi prin această întrebare şi vă mulţumesc anticipat pentru timpul acordat şi ... (vezi toată discuția)