BEJENARU PETRU 
	    	Expert judiciar

BEJENARU PETRU 
	    	Expert judiciar	    

GabrielMM 
	    	Utilizator

GabrielMM 
	    	Utilizator	    

BEJENARU PETRU 
	    	Expert judiciar

BEJENARU PETRU 
	    	Expert judiciar	    

~ final discuție ~
 Elenarom	                   

Urmează sa achiziționez o locuință pentru care pot plati doar 90 % din valoarea ei. Restul de 10 %  vor fi obținuți de o alta persoana prin credit ... (vezi toată discuția)
	                    Elenarom	                   

Urmează sa achiziționez o locuință pentru care pot plati doar 90 % din valoarea ei. Restul de 10 %  vor fi obținuți de o alta persoana prin credit ... (vezi toată discuția)

Rotaru_Iulia	                   

Buna ziua
Am achizitionat un apartament prin programul prima casa, contractand credit pentru 70% din valoare, restul fiind suportata de mama mea (fara a ... (vezi toată discuția)
	                    Rotaru_Iulia	                   

Buna ziua
Am achizitionat un apartament prin programul prima casa, contractand credit pentru 70% din valoare, restul fiind suportata de mama mea (fara a ... (vezi toată discuția)

Florinelu89	                   

Buna seara. 
Situatia este urmatoarea.  In urma certurilor, logodnica doreste sa vindem casa achizitionata impreuna (50/50)  pe care avem in momentul de ... (vezi toată discuția)
	                    Florinelu89	                   

Buna seara. 
Situatia este urmatoarea.  In urma certurilor, logodnica doreste sa vindem casa achizitionata impreuna (50/50)  pe care avem in momentul de ... (vezi toată discuția)