avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Cat de greu ajungi executor judecatoresc
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Cat de greu ajungi executor judecatoresc

Buna ziua,

Am inteles la nivel de zvon ca a ajunge executor judecatoresc este cam la fel de greu ca si cum ai ajunge notar.Este acest lucru adevarat sau este mai usor decat sa intri in barou sau sa intri in magisratura.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Care e nota minima pentru a fi acceptat in barou? bm2 bm2 Buna ziua as dori sa stiu daca este o nota minima de a intra in barou sau se iau cele mai mari note si in functie locuri cum se face la admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)
Practica in timpul facultatii de drept ContSters258512 ContSters258512 Buna ziua! Ma aflu in fata unei decizii si anume aceea de a ma inscrie sau nu la Facultatea de Drept, doar ca am cateva dubii si poate reusesc sa mi le ... (vezi toată discuția)