avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Indreptare eroare in actiune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Indreptare eroare in actiune

Intr-o actiune avand ca obiect partaj bunuri commune am indicat in mod gresit numele paratei, am indicat numele avut in timpul casatoriei. Vreau sa solicit instantei corectarea numelui, cum trebuie sa procedez? care este temeiul legal?
Nu trebuie sa invocati vbreun temei legal , ci pur si simplu sa solicitati pein cerere scrisa sa se indrepte eroarea materiala si mentionati numele corect .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta mi-a admis recursul... si m-a obligat la cheltuieli de judecata in recurs! aidu aidu Desi mi-a admis recursul... Curtea de Apel m-a obligat la cheltuieli de judecata in recurs!!! Sunt indreptatit sa invoc eroarea materiala pe calea ... (vezi toată discuția)
Cerere indreptare eroare materiala anniela anniela Buna seara, Intr-un proces civil, partaj, in cadrul cererii de indreptare eroare materiala, s-au citat partile la data x... Aparatorul meu, fiind plecat din ... (vezi toată discuția)
Apel sau alta cerere indreptare eroare materiala? martha69 martha69 Buna seara. In urma procesului de divort, am primit acasa documentul respectiv, dar plin de greseli. In primul rand numele meu si al sotului erau cu totul ... (vezi toată discuția)