avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cazierul
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cazierul

Buna ziua. Acum 4 ani mi s-a intocmit dosar penal ptr conducere sub influenta alcoolului. Am avut 1 an cu suspendare si 2 ani incercare. Cazierul mi se sterge din oficiu? Adica sa nu mai scrie nimic pe el. PS Am facut din nou scoala de soferi si mi-am luat permisul inapoi. VA ROG , LAMURITI-MA! NORMAL TREBUIA SA-MI EXPIRE IN FEBRUARIE.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:18, 5 Iunie 2009
Daca nu ati savarsit o noua infractiune in termenul de incercare , veti fi reabilitat de drept
Reabilitarea e una de drept , ope legis , fara a fi necesara interventia instantei de judecata.
Faceti o cerere direct la Directia Cazier Judiciar, Statistica si Evidenta Operativa din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie de care apartineti.Cazierul dumneavoastra va fi din nou , fara mentiuni .;)
NU AM MAI FACUT NIMIC! AM FOST CUMINTE CA UN IED! VA MULTUMESC MULT DE TOT PENTRU RASPUNS!:D
Pe iezii care sunt cumimti si legea ii ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot da pentru permis? teo_mariana teo_mariana as dori sa stiu daca ma pot inscrie la scoala de soferi daca in anul 2008,am savarsit infractiuni de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul ne avand ... (vezi toată discuția)
Modalitate de completare a cazierului judiciar boglaz boglaz Buna ziua As dori sa aflu ce si cum ]va aparea scris in cazierul judiciar al unui reabilitat de drept in urma unei condamnari la inchisoare cu suspendare ... (vezi toată discuția)
Cazier curat bbyRo bbyRo Bună ziua! Acum 4,5 ani am avut o condamnare de 2 luni inchisoare cu suspendare in baza art....(accident rutier din culpă).Acum 3 săptămâni când am ... (vezi toată discuția)