avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Tribunalul nu are serviciu de relatii cu publicul
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Tribunalul nu are serviciu de relatii cu publicul

Este asa ceva admisibil??
Am fost sa cer sa ma inscriu in audienta la presedintele tribunalului... si mi s-a spus ca nu exista asa ceva, daca am vreo cerere sa o depun la registratura...
Cel mai recent răspuns: aidu , utilizator 02:08, 13 Decembrie 2014
tribunalul are serviciul de realatii cu publicul dar nu se obtin audiente la magistrati. presedintelui tribunalului ii puteti depune o solicitare/sesizare prin registratura
Dar de ce sa nu se obtina audiente la magistrati??
Toate institutiile publice sunt obligate sa acorde audiente!
,,Audientele,, nu se acorda de magistrati direct, ci numai prin biroul de informare si relatii publice. Nu sta niciun judecator sa i se faca ,,coada,, la usa, sa discute ,,face to face,, cu petentii.
Sa nu fim absurzi.
Pai si persoana de la biroul de informare si relatii publice... banuiesc ca tot magistrat este :)
SI la Parchet au program de audiente, unde sunt tot magistrati.

Insa la Tribunal pur si simplu nu au niciun fel de program de audiente!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosarele penale sunt publice? aiai aiai O persoana fizica oarecare poate solicita studiul unui dosar penal, aflat pe rolul Tribunalului, (fara ca persoana sa fie parte in dosar)? (vezi toată discuția)
Verificare seriozitate ENGFULL ENGFULL cum se poate verifica seriozitate unei firme ? solvabilitatea , respectarea contractelor , plata la timp ? (vezi toată discuția)
Copie simpla din arhiva arhivelor nationale dariad dariad Va rog o lamurire. Mai multi urmasi ai veteranilor de razboi doresc sa obtina, din anumite motive, o copie [b]simpla [/b]dupa intregul tabel cu locuitorii ... (vezi toată discuția)